Poison RPG

Tässä koulussa koet muutoksen tuulet...kirjaimellisesti!
 
PääsivuKalenteriFAQHakuKäyttäjälistaKäyttäjäryhmätRekisteröidyKirjaudu sisään

Jaa | 
 

 Ostoksilla tai vain muuten täällä

Siirry alas 
Siirry sivulle : 1, 2  Seuraava
KirjoittajaViesti
Vieraili
VierailijaViestiAihe: Ostoksilla tai vain muuten täällä   Ke Helmi 10, 2010 3:35 pm

//tulkaa pelaan mä pelaan Atushilla\\

Atushilla oli loppunut koulu ja hän oli jo kävelemässä kohti ostoskeskusta.
Hänen oli tarkoitus mennä ostamaan limua jota koulun lähi kaupasta ei
saanut.
//tulkaa mukaan mutta muistakaa ettei Atushi ei vielä tiedä kenenkään nimeä\\
Takaisin alkuun Siirry alas
Vieraili
VierailijaViestiAihe: Vs: Ostoksilla tai vain muuten täällä   Ke Helmi 10, 2010 3:41 pm

Hekichi käveli kaupaan päin ja näki jokun kävelemässä kaupaan. Hekichi ihmeteli kun ei ole nähnyt tätä ennen koulussa ja Hekichi mietti onkohan toi hyvä tyyppi oneksi en tunne tota tyypiä.hekichi kävel rauhassa kaupaan sisälle
Takaisin alkuun Siirry alas
Vieraili
VierailijaViestiAihe: Vs: Ostoksilla tai vain muuten täällä   Ke Helmi 10, 2010 3:44 pm

Atushi huomasi jonkun pitävän häntä silmällä ja kun huomasi että hän oli koulu ikäinen hän meni esittäytymään
Takaisin alkuun Siirry alas
Vieraili
VierailijaViestiAihe: Vs: Ostoksilla tai vain muuten täällä   Ke Helmi 10, 2010 3:50 pm

hekichi katsoi poikaa kädet ristissä.hekichi katseli ylös alas tämän vaateita ja sanoi ''hyi mitkä kuteet noi on Exclamation ''. sitten sanoi melkein heti ''kai oot joku jäkis tyyppi'' ja hekichi käveli poispäin ja pysähtyi sitten.
Takaisin alkuun Siirry alas
Vieraili
VierailijaViestiAihe: Vs: Ostoksilla tai vain muuten täällä   Ke Helmi 10, 2010 4:01 pm

Atushi katseli Hekichiä ja sanai itsekseen antaa mennä on kai joku gootti ja varmaan polttaa.
Takaisin alkuun Siirry alas
Vieraili
VierailijaViestiAihe: Vs: Ostoksilla tai vain muuten täällä   Ke Helmi 10, 2010 4:05 pm

Hekichi kääntu takaisin päin ja sanoi''ei kannata mennä sit kaupaan'' ja naytti povarista pistoliaan ja naurahti.Hekichi kysyi ''muuten tuletko mesiin tartisin harhautuksen Twisted Evil ''tämän jälkeen hekichi lähti kävelemään kaupaa kohti hitaasti.
Takaisin alkuun Siirry alas
Vieraili
VierailijaViestiAihe: Vs: Ostoksilla tai vain muuten täällä   Ke Helmi 10, 2010 4:09 pm

vitt* Atushi sanoi ja lähti juoksemaan lujaa ulko ovia päin affraid
Takaisin alkuun Siirry alas
Vieraili
VierailijaViestiAihe: Vs: Ostoksilla tai vain muuten täällä   Ke Helmi 10, 2010 4:12 pm

''selvä ei sitten''hekichi sanoi ja jatkoi matkaa. //sori lyhyestä viestistä cyclops
Takaisin alkuun Siirry alas
Vieraili
VierailijaViestiAihe: Vs: Ostoksilla tai vain muuten täällä   Ti Maalis 02, 2010 3:13 pm

Mustiin pillifarkkuihin pukeutunut poika nimeltään Seigo, käveli ostarilla kädet taskuissa. Hänellä oli päällään valkoinen t-paita, jonka päälle oli vetänyt muutaman koon liian suuren, harmaan hupparin.
Seigon vihreän harmaat silmät tarkkailivat jokaista vastaantulevaa ihmistä, jotka siirsivät katseensa poikaan. Tällä oli kuulokkeet korvillaan, ja hupparin huppu päässään. Tuolla ei ollut aavistustakaan lähellä kävelevästä pojasta, jolla oli povarissa pistooli.
Seigon kännykkä päästi piippauksen, ja sitten puhelin sammui, kuten samalla sammui musiikkikin. Tummaverikkö hymähti ja otti kuulokkeet korvistaan, laittaen ne sitten taskuunsa.
Hän änki pienen ihmisjoukon läpi, istahtaen sitten vapaalle penkille, jonka jälkeen hän risti jalkansa.
'Välillä mä mietin, että miks ees oon täällä...' tuo ajatteli itsekseen, sillä hänellä ei ollut mitään suutä olla paikanpäällä. No ei kotonakaan mitään sen kummempia olisi. Pikkuveli jälleen rasittamassa, joten välillä ihmisiä kuhiseva ostari oli se parmpi vaihtoehto.

// Meitsi tulee tänne kera Seigon ^^
Takaisin alkuun Siirry alas
Vieraili
VierailijaViestiAihe: Vs: Ostoksilla tai vain muuten täällä   Ti Maalis 02, 2010 3:22 pm

//tule vain//
heikichi tutkaili ympäristoään ja näki pojan istumassa yksin penkillä,silloin heikichi lähti kävelemään poikaa kohti ja mietti *hän voisi olla hyvää seuraa vapaajalle mutta vain juttelu seuraa* .

kunnes hä oli melkein pojan luona joku kampasi hänet ja tämä nousi ylös ja oli heti nyrkit pystyssä!.''kuka se oli''heikichi sanoo.

mutta ei välitä siitä kampaajasta enään ja meni puhumaan pojalle ''moi minun nimeni on hekichi''hekichi sanoi ja kysyi heti ''kuka muuten olet?''

//jos oli lyhyt viesti niin en jaksanut kirjoitaa enempää!//
Takaisin alkuun Siirry alas
Vieraili
VierailijaViestiAihe: Vs: Ostoksilla tai vain muuten täällä   Ti Maalis 02, 2010 3:26 pm

Seigo ei huomannut toista, kunnes joku yllättäen kaatui melko lähelle häntä. Tummiin pukeutunut poika käveli kuitenkin varsin nopeasti hänen luokseen, jonka jälkeen Seigon suu raottui aavistuksen ja tuo katsoi toista, tuon esittäytyessä.
Yleensä kukaan ei kysellyt ehdointahdoin hänen nimeään, mutta tämä nuorukainen oli poikkaus. "Ai, hei Hekichi..." tummatukka vastasi ja vasta sitten melkein heti. "Oon Seigo".
Silmät tarkkailivat toista päästä varpaisiin ja takaisin, kunnes tämä päätti tiivistää ja antoi sitten toiselle istumatilaa. Seigo katsoi toista ja vilkaisi sitten penkkiä, kuin kehottaen toista istumaan.
Takaisin alkuun Siirry alas
Vieraili
VierailijaViestiAihe: Vs: Ostoksilla tai vain muuten täällä   Ti Maalis 02, 2010 3:33 pm

heikichi istahti pojan viereen ja kysyi ''voitko tehdä palveluksen?''ja tämä katsoi poikaa silmiin ja naurahti.
''tarvitsen harhautajan'' hekichi kuiskasi ja otti povaristta pienen ase lipaan ja paiskasi sen pojan syliin.
Takaisin alkuun Siirry alas
Vieraili
VierailijaViestiAihe: Vs: Ostoksilla tai vain muuten täällä   Ti Maalis 02, 2010 3:42 pm

Seigon kasvoille kohosi outo ilme, kun toinen kysyi palveluksesta. "Riippuu mikä palv-" tuo ehti aloittaa, kunnes toinen kuiskasi harhauttajasta ja heitti aselippaan Seigon syliin.
Vihertävät silmät suurenivat sekunissa ja sitten katse kohdistui tummatukkaan hänen vieressään. "M-mitä mä tällä?" Seigo kysyi lähes paniikissa ja yritti pitää asulipasta pois ihmisten katseilta. Hän ei ollut ennen joutunut yhtä ahdistavaan tilanteeseen.
Takaisin alkuun Siirry alas
Vieraili
VierailijaViestiAihe: Vs: Ostoksilla tai vain muuten täällä   Ti Maalis 02, 2010 3:48 pm

''selvä tarvitset tätä''heikichi kuiskasi ja tyonsi poan käteen aseen ja sanoi ''se on ladattu''''ja saat puolet rahoista Cool '' ja pidät sitten kaikien huomita ja saat paljon rahaa''heikchi sanoi ja ajatteli*toivotta vasti hän suostuu se yksi oli varmaan homo se äkis heebo*
Takaisin alkuun Siirry alas
Vieraili
VierailijaViestiAihe: Vs: Ostoksilla tai vain muuten täällä   Ti Maalis 02, 2010 3:53 pm

Seigo katsoi toista hieman hätääntyneenä, kunnes toinen työnsi hänen käteensä aseen. Seigo tuijotti aseen kiiltävää pintaa ja tarttui sitten aseeseen, pitäen sen hupparinsa lomassa. "Messissä ollaan" tuo vastasi ja virnisti toiselle, napaten asekotelon taskuunsa ja vilkuillen ympärilleen.
"Isketkö liikkeesee vai aijotko varastaa ohikulkijlta, jos mä hämään?" Seigo kysyi toiselta hiljaa. Olisi katastrofi jos joku sattuisi kuulemaan suunnitelmasta.
Takaisin alkuun Siirry alas
Vieraili
VierailijaViestiAihe: Vs: Ostoksilla tai vain muuten täällä   Ti Maalis 02, 2010 3:58 pm

''no kaikki mitä saan irti tästä paskastta paikastta''heikichi sanoi ja ''aloitetaan''.heikichi nousi ja käveli kassalle,samaan aikaisesti hän katsoi poikaa ja iski silmäänsä tämän nähdessä Wink.heikichi on kassalla ja sanoi että tuolla ruoka osastolla riehuu joku. myyjä vastaa''älä yritäkään tiedän aikeesi''
heikichi vastasi''no mee ite katomaan''.

//myyjä on npc//
Takaisin alkuun Siirry alas
Vieraili
VierailijaViestiAihe: Vs: Ostoksilla tai vain muuten täällä   Ti Maalis 02, 2010 4:07 pm

Seigo tyytyi nyökkäämään toisen sanoessa, että kaikki mahdollinen koko paskasta. Poika siirsi katseensa lähimpään liikkeeseen, jonne Heikichi käveli. Toisen vinkatessa silmää merkiksi, nousi Seigo ylös ja käveli sisään kauppaan, pidellen asetta hupparinsa alla. Hän kuuli toisen mainitsevan jotain ruokaosastosta, joten käveli sinne. Tuon nojasi erittäin kovaa hyllyyn, joka oli täynnä toinen toistaan kalliimpia säilykepurkkeja. Suuri osa purkeista tippui lattialle, ja Seigo virnisti. "Hups" tuo sanoi ja virnisti häntä mulkoileville ihmisille.

Tuo päätti toimia, joten asteli eriin hyllyn varjosta ja veti aseen hupparinsa alta. "Kukaan ei liiku!" tuo huusi asiakkaille. Jotkut jähmettyivät paikoilleen ja jotkut menivät maahan. Se oli Seigon mielestä erittäin huvittava näky. Tuon kasvoja ei tunnistanut kovin helposti, sillä tummat hiukset roikkuivat puoliksi kasvoilla, ja suuri huppu peitti kasvot melko hyvin. Myyjäkin oli jo purkkien tippuessa tullut paikalle, joten Heikichillä olisi hyvä tilaisuus.
Takaisin alkuun Siirry alas
Vieraili
VierailijaViestiAihe: Vs: Ostoksilla tai vain muuten täällä   Ti Maalis 02, 2010 7:30 pm

Heikichi ei laskeutunut ja nappasi kassa koneen latialle ja meni matalaksi. Sitten hän avasi kassa koneen ja kaatoi taskuun rahata ja esitti muitten mukana mutta ryömi väki joukon keskellä pois päin ja näytti peukkua..
hekichi toivoi että poika menisi piilon ilmastoini kautta pakoon.
Takaisin alkuun Siirry alas
Vieraili
VierailijaViestiAihe: Vs: Ostoksilla tai vain muuten täällä   Ti Maalis 02, 2010 7:39 pm

Seigo ei vain voisi nyt rynnätä pakoon Heikichin perässä, kun toinen oli päässyt ulos. "Jos yksikin liikkuu, se saa surmansa" Seigo huudahti, mutta erään miehen noustessa ylös ja katsoen Seigoa erittäin vihaisesti. "Tuo on varmasti jokin esitys!" mies huusi, jolloin Seigo otti askeleen kauemmas toisesta. Tuon kädet tärisivät, sillä hän ei olisi valmis tappamaan ketään.
"Tää on ladattu!" Seigo sanoi, muiden ihmisten yrittäessä jo nousta ylös lattiasta. 'Hemmetti..' Seigo ajatteli ja otti askeleen eteenpäin, kunnes ihmiset siirsivät katseensa häneen. Sen sijaan, että olisi ampunut miehen, hän ampui aivan tuon ohi, kaupan näyteikkunaa, ja silloin ihmiset joutuivat paniikkiin.
Kukaan noista ei enää välittänyt Seigosta, kaikki vain kiljuivat ja juoksivat ympäriinsä. Seigo siirsi katseensa automaattisesti ilmastointikanavaan, joka sijaitsi melko korkealla seinässä.
Tämä ei pohtinut se enempää vaan kapusi huteraa hyllyä pitkin ylös, sai luukun auki ja joutui kömpiä ilmastoinikanavan kautta ulos kaupasta. Hetki oli kulunut, mutta hän oli päässyt ehjänä takaisin. Hän oli päässyt tuuletuskanavan kautta yleiseen miesten vessaan, jonka kautta tuli nyt ulos.
Tuo oli heittänyt hupun pois päästään ja yritti etsiä Heikichiä ihmisten joukosta.
Kaukana ihmiset panikoivat äskeisestä kohtauksesta, mutta Seigo yritti ottaa rauhassa.
Takaisin alkuun Siirry alas
Vieraili
VierailijaViestiAihe: Vs: Ostoksilla tai vain muuten täällä   Ti Maalis 02, 2010 7:48 pm

yhtäkiä heikichi otti seigo käsi varresta kiin ja nykäisi pieeneen nurkaan
jonne kukaan ei olisi voinut nähdä.heikichi kuiskasi''pysy roolissa''samaan aikaan heikichi otti seigon hihasta pyssyn ja pisti pienen nahasta tehdyn maskin päähän ja osoiti seigoa aseella päähän ja käveli esiin kaikka maahan ja laukaisi katoon kerran ja kaikki hypäsivät maahan.

ja käveli ulos seigo muka panttivankina ja melkein.

kaupan ulko puolella heikichi juoksi puskaan ja huusi''tule!! äkiä sitten!!''
Takaisin alkuun Siirry alas
Vieraili
VierailijaViestiAihe: Vs: Ostoksilla tai vain muuten täällä   Ti Maalis 02, 2010 7:56 pm

Toisen napatessa häntä käsivarresta, vetäisi poika hupun päähänsä ja nyökkäsi. Toisen ampuessa kattoon, ei Seigo hätkähtänyt, vaan juoksi toisen perässä ulos ostoskeskuksesta. Tuo syöksyi toisen perässä puskaan ja pysyi matalana, jottei kukaan näkisi heitä.
Kun kaikista suurin vilinä oli ohi, Seigo istahti maahan, mutta pysyi silti muiden huomaamattomissa. "Mitäs aattelit tehä tolla summalla?" kysyi Seigo hiljaa toiselta ja vilkaisi toista nopeasti.
Takaisin alkuun Siirry alas
Vieraili
VierailijaViestiAihe: Vs: Ostoksilla tai vain muuten täällä   Ti Maalis 02, 2010 8:00 pm

''no sä saat puolet tai jos haluut ostetaan kämpä puokiin ja auto ja muita jienouksia''heikichi sanoi ''on summa sentään noin 1000 tonnia''heikichi ilotsi muuta ei käyttänyt paljon ääntä.

//sori lyhyestä viestistä ja talo on semmonen luksus//
Takaisin alkuun Siirry alas
Vieraili
VierailijaViestiAihe: Vs: Ostoksilla tai vain muuten täällä   Ti Maalis 02, 2010 8:04 pm

"Mikäs siinä" Seigo naurahti hiljaa ja alko isitten miettiä, miten selittäisi aivanhuikean rahantulemisen vanhemmilleen. Ei hän aikonut kertoa, ei ikinä! Hän vain tokaisisi muuttavasta pois ja sillä siisti. Ei hänen vanhemmillaan muutenkaan aikaa hänelle ollut, koska nuo vanhtasivat vain Shinyaa.
"Sovitaan sitte nii et mä tuun sun nurkkii pyörii" Seigo virnisti toiselle.
Hän vilkaisi puskan yli kadulle. Ketään ei näkynyt, eikä kukaan osaisi epäillä jos kaksikko nyt kävelisi kadulla. Niinpä Seigo nappasi toisen hihasta kiinni ja eti tuon nopeasti perässään kadulle.

// Okei ja eipä tuo mitään (:
Takaisin alkuun Siirry alas
Vieraili
VierailijaViestiAihe: Vs: Ostoksilla tai vain muuten täällä   Ti Maalis 02, 2010 8:10 pm

''hei mitä nyt??''heikichi kysyi,ja heti sanoi''menään pitään bileet meidä kunniaksi''heikichi ehdotti.
''tai voimmehan me mennä metsään bileisiin voitais tehä nuotio rahoista''heikichi sanoi ja alkoi nauramaan''ja eikä tartte käyttää vessapaperia!!''
lol! .
//no saat valita big boys party on iso jonot vuoroihin vai uudet bileet tai jotrain muuta, sä saat valita Very Happy //
Takaisin alkuun Siirry alas
Vieraili
VierailijaViestiAihe: Vs: Ostoksilla tai vain muuten täällä   Ti Maalis 02, 2010 8:19 pm

Seigo katsoi toista kirkkain silmin, kun toinen ilmoitti bileistä. "Toi oli parempi ky hyvä ajatus!" poika hihkaisi innoissaan ja kuuli sitten toisen sanat vaihtoehdoista. "Mitä me rahoja sinne mettän keskelle mettää mentäis tuhlaamaa? Sinne sun kämppää vaa" Seigo ilmoitti, mutta repesi sitten nauruun toisen mainitessa vielä vessapaperista.
Poika tönäisi tuota pienesti ja virnisti naurahen. "Jos et halua et kuolen, ni lopetat tollaset puheet heti alkujaan" Seigo sanoi ja vinkkasi toiselle silmää, siis vain leikillään!

// Jos vaikka uus bilepaikka? : D Vois laittaa ilmotuksen ja ottaa tietty määrä tyyppejä mukaa, ettei mee liia sekavaks? ^^
Takaisin alkuun Siirry alas
Sponsored content
ViestiAihe: Vs: Ostoksilla tai vain muuten täällä   

Takaisin alkuun Siirry alas
 
Ostoksilla tai vain muuten täällä
Takaisin alkuun 
Sivu 1 / 2Siirry sivulle : 1, 2  Seuraava

Oikeudet tällä foorumilla:Et voi vastata viesteihin tässä foorumissa
Poison RPG :: Esittelyt :: On-game // koulu ja koulualueet :: On-game // kaupunki :: Ostoskeskus-
Siirry: