Poison RPG

Tässä koulussa koet muutoksen tuulet...kirjaimellisesti!
 
PääsivuKalenteriFAQHakuKäyttäjälistaKäyttäjäryhmätRekisteröidyKirjaudu sisään

Jaa | 
 

 Pidentynyt välitunti

Siirry alas 
Siirry sivulle : Edellinen  1, 2
KirjoittajaViesti
Vieraili
VierailijaViestiAihe: Vs: Pidentynyt välitunti   Ke Helmi 17, 2010 10:19 pm

// Ei se mitään vaikka lyhyt olisikin... //

"Okei" Ren vastasi tytölle. Kun Maru tahtoi kuulla Renin aloittaman lauseen lopun poika huokaisi syvään. Ren katsoi ympärilleen. Koska aulassa oli edelleen muitakin Ren ei todellakaan aikonut kertoa aulassa. "Voin kertoa jos tahdot, mutta jossakin missä muita ihmisiä ei tule yllättäen paikalle." Ren totesi ja jatkoi "ja jos mä kerron sulle vaadin todellakin ettet kerro muille, muuten käy huonosti.". Jatkaessaan Ren katsoi aivan kokoajan Marun silmiin omilla ruskeilla joidenkin mielestä lumoavilla, tosista taas hieman pelottavilla silmillään. "Joten mennäänkö jonnekin muualle, vaikka mun huoneeseen?" Ren kysyi. Samassa poika huomasi kaksi luultavasti seitsemännellä luokalla olevaa tyttöä jotka olivat jääneet tuijottamaan Reniä ja Marua. "Uiii söpö pariskunta..." Tytöt totesivat ja kikattivat. Renin teki samalla sekunnilla hakata tytöt sairaalakuntoon mutta poika malttoi mielensä ja karjaisi tytöille "Turpa kiinni ja häipykää siitä vähän äkkiä" hyvin äänekkäästi. Tytöt säikähtivät ja katosivat samantien, tosin muut aulassa olijat tuijottivat nyt mustahiuksista poikaa joka ärtyneenä melkein huusi "Mitä te siinä tuijotatte?". Jotkut jäivät vielä tuijottamaan poikaa mutta suurin osa tajusi kääntää katseensa muualle. Kun Ren loi vielä tuijottaviin hyvin murhaavan ilmeen muutkin jatkoivat matkaansa minne menivätkin.

// Ja tästä tulikin omituisen pitkä kun vähän jälkeenpäin muokkasin idean saaneena... //
Takaisin alkuun Siirry alas
Vieraili
VierailijaViestiAihe: Vs: Pidentynyt välitunti   To Helmi 18, 2010 7:14 pm

"Vaikka", Maru sanoi. Tyttö katsoi vihaisesti tyttöjä, jotka sanoivat jotain pariskunnasta. "Kunhan kukaan arvoisista opettajista ei satu huomaamaan, vaikutti aika nyrpeiltä tänään", Maru sanoi, katsoen oppilaiden perään. Tyttö ei yhtään hätkähtänyt pojan huuta, olihan hän tottunut sellaiseen kotonaan. Maru nousi, otti laukkunsa ja astui pari askelta eteenpäin. "Minne päin?" Hän kysyi.

//Teetkö ropen Tonne... Poikien asuntolaan??//
Takaisin alkuun Siirry alas
Vieraili
VierailijaViestiAihe: Vs: Pidentynyt välitunti   To Helmi 18, 2010 7:22 pm

"Seuraa minua" Ren sanoi. Hetken päästä pojan tilalla oli musta, iso puuma. Ren lähti juoksemaan puikkelehtien nopeasti muiden ihmisten ohi katsomatta taakseen.

//Tästä nyt tuli lyhyt mutta joo, teen sen pelin tonne poikien asuntolaan//.
Takaisin alkuun Siirry alas
Sponsored content
ViestiAihe: Vs: Pidentynyt välitunti   

Takaisin alkuun Siirry alas
 
Pidentynyt välitunti
Takaisin alkuun 
Sivu 2 / 2Siirry sivulle : Edellinen  1, 2

Oikeudet tällä foorumilla:Et voi vastata viesteihin tässä foorumissa
Poison RPG :: Esittelyt :: On-game // koulu ja koulualueet :: Aula-
Siirry: