Poison RPG

Tässä koulussa koet muutoksen tuulet...kirjaimellisesti!
 
PääsivuKalenteriFAQHakuKäyttäjälistaKäyttäjäryhmätRekisteröidyKirjaudu sisään

Jaa | 
 

 Miyuki Arakawa

Siirry alas 
KirjoittajaViesti
Ciasho
Aloittelija vielä
Aloittelija vielä
avatar

Viestien lukumäärä : 10
Join date : 17.08.2011
Paikkakunta : sienimaa

ViestiAihe: Miyuki Arakawa   Ti Syys 06, 2011 4:18 pm

Nimi: Miyuki Arakawa
Lempinimi: Yleisin on Miki tai Miyu, mutta mitä nyt ikinä keksittekään on lupa käyttää.
Ikä:16
Sukupuoli: Nainen
Suuntautuminen: Hetero
Koulu: Lukio
Luokka: 1a
Huone: 3

Muuttuminen:
Miyuki muuttuu halutessaan Alaskan-sudeksi. Tuosta tulee keskiraskas, harmaavalkean, pitkän turkin omistava hukkanen, jonka ainut säilyvä piirre on silmien väri. Miyuki voi myös muuttua ollessaan erityisen väsynyt, tai kipeä.

Ulkonäkö
Lyhyehkö, vain 167cm korkea Miyuki ei oikeastaan pistä silmään muuta kuin pituutensa perusteella. Tyttö on hoikka, ja ehkä hieman kalpeahko. Ennen juoksua harrastaneella Miyukilla on vahvat jalat, ja tämä pystyy loikkaamaan pitkälle, ja korkalle. Tytöllä on pitkät, melkein kyynärpäähän asti yltävät pikimustat hiukset, joissa on hieman latvoissa ja otsalla punertavia raitoja. Vaatetuksena tytöllä palvelevat yleensä pilli farkut, jonkin näköinen T-paita tai toppi, sekä jonkin näköinen huppari, joka on yleensä auki. Erityisesti Miki on mieltynyt mustaan huppariinsa, jonka huppu on puolestaan sisältä punainen, ja hihoissa on jonkin näköisiä surrealistisia kuvioita. Jalassa palvelevat yleensä ympärivuoden mustavalkeat tennarit, tai sitten pienet nahkakengät, jotka eivät ole nilkkaa korkeammat. Tytön silmät ovat rusehtavat, vivahteena on hitunen vihreää sekä harmaata.

Luonne
Miki ei paljoa puhu, ja harva saa tytöstä kunnon keskustelun väännettyä. Miyuki on hiljainen, ja viileän rauhallisesti käyttäytyvä eikä hätkähdä helposti. Kouluun perfektionistimaisella asenteella suhtautuva Miki yrittää saada lukionsa kunnialla päätökseen, mutta tällä on monia ongelmia, jotka hankaloittavat tytön elämää. Tuo on pienesti maanisdespressiivinen, tunteet räiskyvät ääripäästä toiseen, ensiksi todella ystävällisestä Mikistä voikin äkkiä tulla varsin raivokas ja vihainen, tai sitten se menee pienenä angstipallerona nurkkaan itkeskelemään. Toisten seurassa tuo yrittää käyttäytyä todella hyvin ja tyynesti, mutta pahalle tuulelle sattuessaan Miki on hyvin, hyvin vihainen, jolloin voi olla äkäinen koko loppupäivän ellei viikonkin. Tuntemattomia kohtaan tuo on hieman varovainen, mutta tutuilleen tuo uskaltaa sanoa asioita ja omia mielipiteitään. Erittäin merkittävä piirre tytössä on se, että tuo ei tunnu häpeävän tekemisiään, vaikka olisi mitä tullut tehtyä. Vasta siinä vaiheessa, kun tyttö jää kiinni, tästä saa pieniä katumuksen merkkejä puristettua irti.


Menneisyys

Mikin vanhemmat kuolivat auto onnettomuudessa tytön ollessa 14. Siitä asti tuo masentui huomattavasti, ja muuttui Hokkaidosta Tokioon tätinsä luokse. Täti yritti lohduttaa Mikiä parhaansa mukaan, siinä onnistumatta. Tyttöä kiusattiin koulussa, ja tuo masentui vielä enemmän. Kun kristallin pala otti tytön haltuunsa, täti päätti lähettää Mikin tämän oman parhaan takia erityis kouluun. Tällä hetkellä Mikin tärkeimmät suunnitelmat ovat elämänsä tarkoituksen löytäminen, sekä uusien tuttavuuksien saaminen.
Takaisin alkuun Siirry alas
Näytä käyttäjän tiedot
 
Miyuki Arakawa
Takaisin alkuun 
Sivu 1 / 1

Oikeudet tällä foorumilla:Et voi vastata viesteihin tässä foorumissa
Poison RPG :: Esittelyt :: Lukiolaiset-
Siirry: